Tips- skjut inte upp saker och ting

Halloj! 
Känner att jag beöver ett nytt inledande ord. Hejsan och halloj använder jag hela tiden känner jag. 
 
Om ni är som jag och skjuter upp allt till sista dagen så har jag lite små tips här till er, som jag själv borde följa. Jag är världsbäst, skulle man kunna säga, på att skjuta upp saker. Allt som har med läxor och städning att göra blir gjort sista dagen eller kanske inte alls. Dock inte läxorna då, för dem måste ju bli klara. 
Men nu, till listan.
 
1. Gör allting direkt. Det här är nog mitt bästa tips. Gör saker direkt när du får det, då är det klart och man behöver inte tänka något mer på det. 
 
2. Bestäm en belöning du får efter du gjort det du ska. Säg t.ex. när jag har gjort klart det här pappret så får jag kolla på tv eller surfa runt på nätet. Då när du är klar med grejen du skulle göra känns det som man förtjänar lite slapp-tid. 
 
3. Skriv listor. Skriv listor på saker du ska göra, med en ruta så du kan kryssa i när det är klart. Detta gör jag jämt och ständigt. Mest på helger om jag ska städa rummet, dammsuga mm. Då när jag kryssar i att det är klart känner jag mig både glad och lättad. En mindre sak att göra. 
 
4. Sätt upp lappar. Sätt upp små lappar på te.x skrivbordet där du påminner dig själv om vad som ska göras. Man kan sätta lapparna lite vart som helst, där det passar dig själv helt enkelt.
 
Detta var fyra små tips från mig hur du kan göra för att komma igång med saker och inte skjuta upp dem. 
 
Hoppas det var till någon hjälp! 


Superbra tips!

2013-10-16 // 08:43:46
» Molly

Tack så för tipsen, smart ;)<3 3:an brukar jag ändå göra, men de andra sakerna var bra...;)<3

2013-10-16 // 10:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo