Pretty Little Liars

Halloo! 
I detta inlägg tänkte jag skriva om Pretty Little Liars. (Som det står i rubriken) jag tänker inte ge er några spoilers så var inte oroliga. 
Jag såg sista avsnittet på ett tag nu och man fick såå många svar! jag är helt chockad! Om ni inte alls har sett Pretty little liars rekomenderar jag det verkligen! Jag tycker det är en super bra serie och jag älskar den! Dock tycker jag det blivit lite segt nu när de är inne på fjärde säsongen men men, det spelar ingen roll nu. Det är bara att hålla ut! Jag vet inte mer vad jag ska skriva nu, jag är sååå chockad! 
Kolla på Pretty Little Liars, du kommer inte ångra dig! 
 

Instagram

Halloj! 
Jag har ett instagram konto ni ärna får följa mig på, det skulle göra mig väldigt glad! 
Kontot heter elinsfantasier, alltså likadant som bloggnamnet. 
Det skulle verkligen göra mig såå glad om ni gick in och började följa mig. 
 
såå följ mig! elinsfantasier!

quotes

 
 
 
 

Bokrecension- Kimberlie, äventyr på Nya Zeeland

Halloj! 
Det var ett tag sen jag skrev någonting så jag tänkte skriva en bokrecension på en bok jag läste för ett tag sen men jag tänkte varför inte, då jag tycker att den är väldigt bra. Så då kör vi! 
 
Kimberlies första resa till Nya Zeeland blir inte alls vad hon förväntat sig. Istället för tråkiga släktträffar, får hon uppleva skrämmande äventyr, när hon ensam ger sig av för att ut forska det okända landet. Nya Zeelands natur är inte så ofarlig som hon trodde. En mystisk man dyker oväntat upp och sätter skräck i henne. Plötsligt inser Kimberlie att hon har gett sig in på något riktigt otäckt som hon inte kan ta sig ur. 
 
Jag läste denna bok för ett ganska långt tag sedan men jag har minnen från den att jag tyckte den var så himla bra och när jag fick reda på att det fanns en till bok i serien vart jag väldigt glad. Det finns alltså en till bok som heter ett nytt liv som jag också läst men den ska inte recenseras nu. Det finns även en till bok såg jag nu som heter främlingar, den har jag inte läst men nu när jag vet att den finns skulle jag vilja läsa den. Men tillbaka till det jag skulle skriva om. Boken är verkligen jätte bra skriven och en bra historia. Efter jag läst boken ville jag åka till Nya Zeeland och se allt som beskrivs men ändå inte för Kimberlie verkar inte ha en sån bra upplevelse ibland. Men jag håller på att läsa den igen och vissa saker hade jag helt glömt bort så det är kul att fräsha upp minnet. Men jag tycker den här boken är värd att läsa om man vill ha äventyr och spänning. Jag har ett starkt minne från boken då jag läste den för länge sedan och händelsen i det minnet är väldigt väldigt bra. 
Läs boken, det är en bra läsupplevelse. 
 
See you later!
 
 
(Gick inte att få bilden större så det får bli en liten bild den här gången) 
 
 
 
 

tips- Hungergames

Hallo! 
Nu tänkte jag dela med mig av ännu ett tips. Denna gång är det Hungergames. Både filmen och böckerna. om ni inte har läst de tycker jag absolut att ni ska göra det! jag läste ut alla tre böcker på högst en vecka, jag blev helt fast. När fimen sen kom så kollade jag på den och älskade den! När filmen kom ut köpte jag den och sen dess har jag tittat på den väldigt många gånger. Det är verkligen en sån bra bok och film! Jag kan inte vänta tills film nummer 2 kommer ut.
Dock blev jag besviken på sista boken och slutet, men jag ska inte berätta mer.. 
Boken är skriven av Suzann Collins och hon skriver sååå bra! Hennes ide om hungerspelen och hennes sätt att skriva, det är bara: WOW! 
 
Så vad ni är gör läs boken och kolla på filmen/ snart filmerna. 
 
See you later! 
Bild på 'gänget'. 
 
 

introduktion- Historia

Hej! 
jag har ju skrivit att jag har tänkt att börja lägga ut en historia här och nu tänker jag att det är dags. Första kapitlet kommer inte nu utan nu kommer bara en liten introduktion. 
 
Historien handlar om två tjejer som är väldigt lika varandra men har väldigt olika liv. Deras liv kommer snart få en oväntad vändning när de får reda på en stor hemlighet som har hållts hemlig ända sen de föddes. När de ger sig in i spelet finns det ingen återvändo. 
 
Detta är en fantasy berättelse och jag ser fram emot att skriva och dela den med er! 
Kanske inte bästa beskrivningen men hoppas iallafall ni blev sugna att läsa. 
 
En liten inledning: 

Mörka dimmor lägger sig runt mig, de kommer närmare och närmare. Jag försöker ett djupt andetag men dimmorna har börjat linda sig runt mig. Paniken börjar fylla mig och jag börjar få svårt att andas. Jag tittar mig omkring efter hjälp. Jag ser mig själv längre bort, jag börjar skrika men min kopia lyssnar inte. Hon vänder sig bort och går iväg. Det var min sista räddning, jag sluter ögonen och tar ett sista skälvande andetag. 

 


Hoppas ni vill fortsätta att läsa och jag hoppas ni kommer gilla den! 

 

See you later! 


Serie tips- Downton Abbey

Hallojj! 
Detta kommer inte bli som en recension utan mer som ett tips. 
Idag så jag klart på säsong tre till serien Downton Abbey. Det handlar om en rik familj och deras tjänstefolk, samt huset de bor i. Downton. Det utspelar sig på 1900-talet men den senaste säsongen gjordes förra året. Man får följa med de genom deras liv och deras problem. Serien är inspelad i England så de befinner sig på Engelsk mark och pratar brittiska, vilket bara gör serien ännu bättre. 
Det är verkligen en jätte bra serie som jag tycker skiljer sig från andra serier. En verkligen bra serie som jag tycker man borde se. 
De håller på/är klara med säsong 4 så det kommer en till och jag längtar såå mycket! Jag tror säsong 4 kommer ut till hösten men är inte säker. 
 

Bokrecension- den gröna cirkeln

En tisdag i början av november försvinner fyra ungdomar spårlöst från kulturskolan Fågelboet. Ingen vet var de tar vägen. Inte ens de själva! Det här är ett försök att rekonstruera vad som hände dem, och vad de upplevde. Det bygger på en dagbok och på de filmer som de lämnade efter sig. 
 
Boken är berättad i jag-perspektiv och huvudpersonen är Judith. Hon är en väldigt tankrik person och man får läsa hennes tankar. Stefan Casta som är författaren till boken gör bra beskrivningar och man lever sin in i Judiths perspektiv. När det omöjliga händer för Judith och hennes vänner blir det mer spännande. 
 
Den här boken var inte alls som jag tänkte mig. Beskrivningen på baksidan är inte alls som boken innehåll, enligt min åsikt. I början tyckte jag boken var konstig och jag förstod inte så mycket, jag hade faktiskt planer på att inte läsa klart den. Men sen bestämde jag mig för att jag skulle läsa ut den oavsett om den var bra eller dålig.
När det senare började hända saker var det inte som jag hade tänkt mig, inte alls. Innan de försvann bildade de/ gick med i en klubb som heter den gröna cirkeln. Eftersom boken heter 'den gröna cirkeln' trodde jag att det skulle handla mer om den klubben, där vart jag besviken. Det verkade inte ha något med det att göra kändes det som. 
Boken var bra men jag tror jag hade lite för höga förhoppningar på den.
Det står också på baksidan att boken ska vara en rysare och att det ska vara en läskig bok men den var lite ruggig ibland men ör det mesta var den ganska långtråkig. Men den är värd att läsa om man vill läsa en väldigt annorlunda historia om fyra vänner. 
 

Stugan

hallojj! 
Har varit i spmmarstugan sen i lördags, tror jag. Har inte riktigt koll på dagarna men men, vi sov där två nätter iallafall. När vi var där hade jag inget internet, och jag hade inte tid att göra något inlägg från mobilen så det vart helt enkelt inget inlägg de senaste dagarna. Men jag hoppas ni överlevde. Nu kan ni faktiskt få lite bilder jag tog:
Tomten med studsmattan
Himmeeeelen! 
Lilla friggeboden där jag sov 
 
det var tre bilder från hur det såg ut lite där. 
 
See you later!
 
 
 

Tyckte detta var coolt

Halojj!
Nu ska jag berätta om en cool grej, jag gick in på Twitter för några dagar sen och ser att en jag följer har retweetat ett inlägg av @googlepics. Den som driver det kontot brukar lägga ut coola bilder på olika platser i världen. Och gissa bara vad jag såg....

Att Sverige var med! Det finns alltså ett hotell eller något liknande som är så coolt att @googlepics la ut det på sitt konto!
När jag såg det blev jag helt exalterad och tyckte det var jätte coolt att lilla Sverige kunde vara så coolt, haha!


Today

Hejsan hejsan!
Hoppas ni mår bra och haft en bra dag. Idag har det inte hänt något speciellt så jag tänkte dela med mig av en del bilder: 
 
tycker den här är så underbar! kolla bara på honom! 
Hahaha! Hermione! 
hahah! älskar! 
Jennifer, haha! 
 
See you later!