Funderingar om gymnasiet

Hej! 
Denna vecka har det varit klent med uppdatering men denna vecka har jag haft såå mycket att göra. Två prov som vart avklarade idag! Så skönt, nu har jag äntligen hästlov!  Men det var inte det jag tänkte skiva nu. 
 
Jag går i nian, sista året i grundskolan. Vilket betyder att jag börjar gymnasiet nästa år. Jag har verkligen sett fram emot den tiden hela mitt liv känns det som men nu när jag faktiskt går i nian och ska börja förbereda mig och välja gymnasium så känns det väldigt läskigt. Jag ser verkligen fram emot gymnasietiden, nya människor, en nystart. Men man månste välja rätt. Jag har nästan varit bombsäker på vad jag skulle välja fram till nu. När det börjar bli mer seriöst. Jag vet att det kanske är tidigt att börja verkligen bestämma sig men nu är det snart november och i februari ska jag välja. Det är bara fyra månader, det får mig att känna mig lite stressad. 
Jag vet ungefär vad jag vill gå för linje men sen finns inte just den linjen här där jag bor vilket fick mig att bli ännu mer stressad. 
 
Har ni något tips man kan tänka på angående val? 
 

Detta blev ett litet fantasi inlägg, alltså vad jag tånker på just nu och gymnasium tänker jag på varje dag. Eftersom min blogg heter just elinsfantasier, alltså mina fantasier så tänkte jag kunde dela mef mig lite av mina tankar. 
Hoppas ni gillar det! 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo