Bokrecension- Flickan i Rött

Hej!
jag läste ut flickan i rött igår och därför tänkte jag nu ge er bokrecensionen på den! Eftersom det var en lånebok så har jag redan lämnat tillbaka den så jag kan tyvärr inte skriva det som står på baksidan. Men jag kommer förklara lite vad den handlar om. 
 
Boken handlar om Evie som inte är som alla andra, hon har en gåva. Hon har fått gåvan i arv av sin farmor. Evies pappa förstår henne men hennes mamma försöker låtsas som om Evies gåva inte existerar. Evie får edan tecken som hon följer och hon lä sig mer om sig själv och sin gåva.
 
Det är jättesvårt att förklara vad boken handlar om utan att avslöja något, för det vill jag inte. 
När jag läste vad boken handlar om på baksidan av boken ville jag verkligen läsa boken för den veklade vara så spännande. Men nu när jag läst ut den var den inte så spännande som jag trodde och texten på baksidan förklarade inte så bra vad den handlade om. 
Jag tyckte inte denna bok var så jätte bra, den var seg i början och ganska komplicerad. Det var mot slutet det började hända grejer och det blev lite mer spännande. Den var ändå lite mystisk, eller vad man ska säga, så om du gillar myctiska böcker kan denna passa. Den var väldigt lättläst för mig också så jag läste ut den ganska snabbt. 
 
Samma bild jag la ut förut men jag tänkte att det gör väl inget. 
 


Såg att du kommenterat på min blogg! Tack :) Har gjort ett nytt inlägg följ gärna :*

www.lafina.blogg.se

Svar: Jag gillar verkligen din blogg! Första gången jag gick in på den tänkte jag direkt: "hit ska jag komma igen" :)
Elin

2013-10-29 // 23:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo