Planer

Hejsan! Nu tänkte jag dra igång med mina planer och då tänkte jag först berätta för er vad det är för planer jag smider. 
 
Först och främst:
När jag skapade denna blogg tänkte jag att det skulle vara en blogg där jag la ut filmrecensioner och bokrecensioner. Även där jag skulle lägga ut mina historier. (En än så länge). Men nu har jag inte så mycket td att läsa eller se på film (pga skola..) Så det kommer inte ut så många bokrecensioner eller filmrecensioner. 
Som ni kanske märkt har jag börjat skriva om andra saker. T.ex lite inredningstips och pyssel. Jag tyckte det var jätte kul att göra de inläggen så det kommer jag nog fortsätta med. 
 
Men nu till planerna:
 
Jag älskar julen och förra julen hade jag en julblogg. Jag ville göra något liknande iår också men eftersom jag redan har en blogg så tänkte jag först att jag skulle skapa en ny och bara uppdatera denna lite då och då men sen ångrade jag mig. Jag ville inte börja på en ny, så jag tänkte jag gör denna blogg till en julblogg. Alltså namnet kommer vara samma och jag kommer fortfarande skirva recensioner när jag läst/sett något. Men jag kommer fixa en juldesign och jag kommer skriva mer om julsaker.
Så nu i fortsättningen kommer jag börja skriva mer julsaker, tex julklappstips, julinredningstips, och bara allmänt om julen. Det kommer alltså förhoppningsvis bli mer uppdatering ochmer julkänsla. 
 
Jag ser fram emot att börja med desssa planer, och jag hoppas ni också gör det. 
 
Jag tänkte eftersom nu är det mindre än en mpnad kvar till jul så då tyckte jag det var dags att dra igång planerna. 
 
Detta var bara ett info-inlägg men snart kommer mer julinlägg! 
 
 
En julbild frpn weheartit, tyvärr har ingen snö kommit där jag bor än.. Men förhoppningsvis kommer det snart. 
 


» Molly

Gud vad kul!!

Ser iframimot att läsa :)

2013-11-26 // 13:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo