bokrecension- nyckeln

hejsan allihopa!
Nu kommer bokrecenionen på nyckeln, boken jag köpte i november. Nu har jag läst ut den och då kommer såklart en recension. 
 
Det har knappt gått en månad sedan tragedin i Engelfors gymnasiums gympasal, men De utvalda får ingen tid att årethämta sig. Snart vänds deras värld upp och ner igen. Frågor besvaras. Hemligheter avslöjas. Lojaliteter prövas. Tiden håller på att rinna ut, och De utvalda kan bara vara säkra på en sak- allt kommer att förändras. 
 
Alltså denna boken är så underbart bra! Det är den sista boken i Engelfors triologin och den gör absolut inte läsaren besviken. Allting slutar här, och jag är absolut inte besviken på slutet. Slutet på bokserier brukar jag ibland bli missnöjd på, eftersom man själv har tänkt hur man vill att det ska sluta, och det hade jag också gjort här men slutet i boken var helt oväntat och super bra. Har du läst de två andra böckerna i serien ska du absolut läsa denna. Eller du kanske har läst den första boken- läs den andra och den sista, helt klart värt det och du kommer inte ångra dig. Om du inte läst någon bok alls tycker jag du ska läsa serien, så värt. 
Jag verkligen älskar hela boken och jag ville inte att den skulle ta slut, dock lite seg i början men sen kommer händelserna och man blir fast.
 
Jag rekomenderar denna serie till alla, så sätt igång och läs! 
 
bild från när jag köpte boken. 
 

Det är också sista december idag så jag tänkte passa på att önska er alla ett gott nytt år! 
Jag har gjort det i ett tidigare inlägg men vad gör det om jag önskar det igen? 
 
Jag önskar er alla ett gott nytt år och jag hoppas alla får ett underbart 2014! 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo