Bokrecension- Kimberlie, äventyr på Nya Zeeland

Halloj! 
Det var ett tag sen jag skrev någonting så jag tänkte skriva en bokrecension på en bok jag läste för ett tag sen men jag tänkte varför inte, då jag tycker att den är väldigt bra. Så då kör vi! 
 
Kimberlies första resa till Nya Zeeland blir inte alls vad hon förväntat sig. Istället för tråkiga släktträffar, får hon uppleva skrämmande äventyr, när hon ensam ger sig av för att ut forska det okända landet. Nya Zeelands natur är inte så ofarlig som hon trodde. En mystisk man dyker oväntat upp och sätter skräck i henne. Plötsligt inser Kimberlie att hon har gett sig in på något riktigt otäckt som hon inte kan ta sig ur. 
 
Jag läste denna bok för ett ganska långt tag sedan men jag har minnen från den att jag tyckte den var så himla bra och när jag fick reda på att det fanns en till bok i serien vart jag väldigt glad. Det finns alltså en till bok som heter ett nytt liv som jag också läst men den ska inte recenseras nu. Det finns även en till bok såg jag nu som heter främlingar, den har jag inte läst men nu när jag vet att den finns skulle jag vilja läsa den. Men tillbaka till det jag skulle skriva om. Boken är verkligen jätte bra skriven och en bra historia. Efter jag läst boken ville jag åka till Nya Zeeland och se allt som beskrivs men ändå inte för Kimberlie verkar inte ha en sån bra upplevelse ibland. Men jag håller på att läsa den igen och vissa saker hade jag helt glömt bort så det är kul att fräsha upp minnet. Men jag tycker den här boken är värd att läsa om man vill ha äventyr och spänning. Jag har ett starkt minne från boken då jag läste den för länge sedan och händelsen i det minnet är väldigt väldigt bra. 
Läs boken, det är en bra läsupplevelse. 
 
See you later!
 
 
(Gick inte att få bilden större så det får bli en liten bild den här gången) 
 
 
 
 


» Marta

Jättebra blogg, gillar ju att läsa ^^

Svar: Tack så jätte mycket! Vad glad jag blir att någon kollar min blogg och gillar den :)
Elin

2013-08-19 // 18:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo