Filmrecension- hur många lingon finns det i världen

Igår såg jag hur många lingon finns det i världen, den gick på tv så jag kollade på den. Filmen var verkligen jätte bra och inte alls som jag hade tänkt mig. 
 
Det handlar om en kille som heter Alex, han är väldigt glömsk och glömmer saker väldigt ofta. Eftersom han inte håller koll på nästan någonting sparkar hans flickvän ut honom och han flyttar till Hudiksvall. Där får han jobb på 'Paradiset', ett hem för utveckligsstörda. När han väl får jobb går inte alls allt som en dans på rosor. Det blir trubbel här och där. Men gruppen av utvecklingstörda tycker om honom. Men det gör inte föräldrarna. 
 
Jag tyckte verkligen filmen var toppen, man började tänka hur samhället ser på människorna som är utvecklingsstörda. Man blev verkligen glad av filmen. den var bra helt igenom men det var även sorgligt. Filmen är verkligen värd att se av vem som helst, unga som vuxna. Helt klart inget jag ångrar att jag såg utan tvärt om. Se den så fort du får chansen! 
 


den är mysig

Svar: Det är den verkligen :)
Elin

2013-09-22 // 13:23:14

Wow!! Visst är den filmen bra!! :D <3 Älskar den och såg tvåan (Hur många kramar finns det i världen) på bio i förra veckan!! :D Sååååå bra!! :D

Svar: ÅÅH! Ja filmen var verkligen hur bra som helst! Vill se tvåan också!
Elin

2013-09-29 // 22:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo