Skrivtips

Halloj! 
Idag tänkte jag skriva lite om ett tips skulle man kunna säga. 
 
Jag och en kompis har precis börjat och skriva en historia tillsammans. Just våran är nu en fanfiction till Harry potter världen. Men man kan skriva om vad som helst.
Så om du gillar att skriva så är det bara att grabba tag i en kompis som också gillar att skriva, bestämma vad ni vill skriva om och sen är det bara att sätta igång. 
Jag tycker det är superroligt för man vet aldrig vad den andra kommer att skirva utan allt blir nytt. Man får också nya idéer när man läser vad den andra har skrivit. Man behöver inte bara vara två utan jag har även skrivit med två nadra så vi blev helt enkelt tre. Då skriev vi tre olika berättelser som vi mejlade mellan oss. Man kan nog även vara fyra eller fem, eller hur många man vill helt enkelt. Jag vet inte hur det funkar då men prova! 
 
Jag tipsar verkligen om det här, det gör skrivupplevelsen lite roligre eftersom man delar den med någon! 
 
 
Hittade ingen mer passande bild så det blev denna. 


» Molly

Åååh, VILKET bra tips!!!:D Ska verkligen skriva en ff/berättelse med en kompis nån gång ;) det som du säger med att man aldrig vet vad som ska hända typ, DET verkar vara awesome, så jag vill absolut prova det :3

Tack!

2013-10-07 // 20:10:51
» Molly

Snälla, byt aldrig din design på bloggen!! Jag tycker den är SJUKT fin alltså, så byt inte - jag tycker om denna design!;)

Bara random asså^^ en annan random thing is what I love your blog<3

Svar: Tackar, dock är det inte jag som har gjort den och jag är inte alls bra på design så jag kommer nog ha kvar den. Plus att jag också tycker den är fin. Tack så mycket, det värmer verkligen att läsa sådana snälla saker! <3<3
Elin

2013-10-07 // 20:12:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo