Ipod

HalloJ! 
För någon dag sedan när jag städade mitt rum så hittade jag min gamla ipod, eller gamla och gamla men ändå. Jag hittade den och jag laddade den. Och den funkade! När jag senast använde den så trodde jagd en var trasig men den funkar helt utmärkt! Jag hade inte sån bra musik på den och jag har ju ändå spotify på mobilen så jag använder den inte till musik, gissa vad jag änvänder den till? 
Podcasts! 
Jag bestämde mig för att ladda in podcasts till ipoden, man kan ta lite vad som helst. Vad man tycker är roligt att lyssna på helt enkelt. De flesta podcasts är gratis på itunes så det är bara att köra på! 
Jag har även bestämt mig att ta en tur ner till biblioteket för att låna lite ljudböcker och ladda in i ipoden. (om jag skulle lyckas.)
Tänk er en lång tråkig bilresa, då är det bara att ta upp ipoden eller mp3 funkar också, och lyssna på en bok! Eller om man är trött och inte orkar läsa så kan man lyssna på en bok istället!
Jag ser fram emot att testa och jag ser faktiskt fram emot att ta en lång biltur nu också! 
 
 
 
 
 
 


» Molly

Eh....bara jag som inte vet vad Podcast är? O.o
Coolt! :3 Nu vill jag ha en mp3 eller så, för att lyssna på musik^^<3 tack för tipset :D

Svar: Det är säkert inte bara du.En podcast är när människor sitter och pratar, helt enkelt. Lite som radio fast man kan lyssna på det flera gånger. Jag är super dålig på att förklara men hoppas du förstod, annars googla ;)
Elin

2013-10-06 // 09:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo