Gossip Girl

Hejsan Allihopa! 
För någon dag sedan såg jag klart på Gossip Girl, alla 6 säsonger! Det tog ett tag för mig att ta mig igenom alla avsnitt men nu har jag alltså sett klart hela säsongen. 
Eftersom jag har kollat på det ett tag känns det faktiskt lite tomt nu.. Men, men. Nu tänkte jag skriva lite om serien Gossip Girl.
När jag först började kolla på första avsnittet gjorde jag det bara för det var så många som kollade på serien. Så jag tänkte ge det en chans och kolla på första avsnittet. Jag kommer inte riktigt ihåg känslan efter, men den måste ju ha varit bra annars hade jag inte fortsatt kolla. Så sen fortsatte jag att kolla, vilket jag inte ångrar. Jag tyckte serien var bra, och jag är glad att jag såg klart den. Nu vet jag vem Gossip Girl är!! (men jag tänker inte spoila) 
Serien handlar om ett gäng i New york som bor på Upper East Side. Gänget är med i många händelser, (Kanske man kan tänka sig eftersom det äe hela 6 säsonger.) Men man får följa deras liv helt enkelt. 
Jag kan tipsa serien till alla som vill se en serie med spänning, romantik och mycket mycket mer. 
 
Det finns även böcker som serien utspelar sig från, har inte läst någon av böckerna. Men ska kanske göra det, vi får se. 
 
 
 
 
 


» Molly

Låter bra, och eftersom de som gjort GOSSIP GIRL har även gjort PRETTY LITTLE LIARS MÅSTE den väl vara bra?;)

2013-10-13 // 20:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo